Menu

Pensionisternes julemiddag på Regitzetsminde

  • Skrevet af 

Mandag eftermiddag den 17. december var alle øens pensionister inviteret til den årlige julefrokost, som Søren og Ellen var så flinke at spendere på os, og det blev som sædvanlig en pragtfuld oplevelse, som vi havde glædet os til i lang tid

Mandag eftermiddag den 17. december var alle øens pensionister inviteret til den årlige julefrokost, som Søren og Ellen var så flinke at spendere på os, og det blev som sædvanlig en pragtfuld oplevelse, som vi havde glædet os til i lang tid.

Vi startede på festen ved 12.00 tiden, med at Fur Jacks orkestret spillede julemelodier, inden maden kom ind, og det var først en tartelet, og derefter Grønlankål med hamburgryg og medisterpølse, efter en pause hvor spillemændene spillede julemusik, nogle af sangene sang vi med på, fik vi en dejlig ris-a-la- mande, med mandler i, så der var også nogle, der erhvervede en fin mandelgave.

Efter mere julemusik fik vi tilsidst kaffe og kager, og personalet der havde givet os så fin en fest blev kaldt frem og hyldet.

Vi brød op ved 16.15 tiden, og der var bestemt ingen, der var sultne eller eller tørstige, da vi forlod festen som Reitzets personale gav os, og det fortjener de stor tak for.

20.12.2012
Erik Th. Nielsen

 

Til toppen