Menu

Englebazar i Missionshuset

  • Skrevet af 

Søndag eftermiddag den 9. december -2012 havde vi vores årlige englebazar i missionshuset, og det blev som sædvanligt en pragtfuld oplevelse, da Elisabeth Olsen som stod for arrangementet, igen i år havde lagt et kollosalt stort stykke arbejde i det, og det fortjener hun en stor tak for

Søndag eftermiddag den 9. december -2012 havde vi vores årlige englebazar i missionshuset, og det blev som sædvanligt en pragtfuld oplevelse, da Elisabeth Olsen som stod for arrangementet, igen i år havde lagt et kollosalt stort stykke arbejde i det, og det fortjener hun en stor tak for.Det er i år 53. gang det løber af stabelen, og det er fantasstisk at børnene er så vilde med det.

I år var der vist knapt så mange medvirkende, som der plejer at være, men de der var, spillede deres roller utroligt godt. Der var også fuldt hus i missionshuset store sal. Vi startede med at synge nogle julesalmer, hvorefter Elisabeth talte til børnene. Vi sang nogle julesalmer, da de medvirkende børn kom ind, og det var ret så festligt.

Selve krybbespillet foregik på samme måde som i alle forgangne år.

Der blev solgt lodsedler med mange fine gevinster at trække på, som deltagerne havde skænket, og det indbragte en god sum penge, som skal bruges til børnebibeler i Afrika samt fattige skolepiger ,så de også kan få en god skoleuddannelse.

Det var en god eftermiddag.

12.12.2012
Erik Th. Nielsen

Senest ændretLørdag, 26 juli 2014 11:16
Til toppen