Menu

Skal Fur have et Børnehus for de 0-6 årige

Børnetallet falder på Fur. Det har betydning for både børnehave og dagpleje. Hvordan sikrer vi, at de 0-6-årige også i fremtiden kan blive passet på Fur? En af mulighederne er at lave et Børnehus, hvor børnehavebørn og dagplejebørn samles i en alders integreret institution. Derfor indbydes alle nuværende og kommende forældre samt andre interesserede til et møde om fremtiden for de 0-6-årige

Image

Børnetallet falder på Fur. Det har betydning for både børnehave og dagpleje.

Hvordan sikrer vi, at de 0-6-årige også i fremtiden kan blive passet på Fur?

En af mulighederne er at lave et Børnehus, hvor børnehavebørn og dagplejebørn samles i en alders integreret institution.

Derfor indbydes alle nuværende og kommende forældre samt andre interesserede til et møde om fremtiden for de 0-6-årige

i

Fur Forsamlingshus.

Onsdag den 3. juni klokken 19.00

Her vil skolebestyrelsen i en snak med forældrene se, om der er stemning for at arbejde videre frem mod et børnehus for de 0-6-årige.

I den forbindelse vil lederen af Karby Vuggestue og Børnehave, Mette Jespersen og den tidligere formand for bestyrelsen samme sted, Fie Christensen  komme med et par oplæg.  
Mette vil fortælle om hverdagen – hvordan det fungerer i praksis med at arbejde med en børnegruppe på 0-6 år og formanden vil fortælle om, hvilke tanker og visioner, der lå bag at lave en institution med børn i alderen 0-6 år.

Med venlig hilsen Skolebestyrelsen for Fursund Skole.

 

Senest ændretMandag, 27 september 2010 11:39
Til toppen