Menu

Fur øl kåret som den bedste

  • Skrevet af 

Tirsdag d. 13. november blev en af de rigtig gode dage på Fur Bryghus

Tirsdag d. 13. november blev en af de rigtig gode dage på Fur Bryghus.

Dagen startede med, at brygmester Flemming Asmussen blev ”kaldt” til Herning. Anledningen var, at Fur Bryghus i havde deltaget på FOOD CONTEST messen i Herning, hvor øl for første gang var med på messen. 

Vores Vulcano Classic blev kåret som Danmarks bedste øl

Her er hvad TV Midt Vest skrev:

"Fur øl kåret som den bedste

En øl fra Fur Bryghus er kåret som den bedste på Fødevaremesse i Herning.

Priserne er i dag uddelt på Food Contest udstillingen i Herning. Prins Joachim stod for prisoverrækkelserne på messen, hvor fødevareproducenter har konkurreret i en lang række af kategorier.

Stolt brygmester

Det var første gang, at øllene var med i konkurrencen og brygmester Flemming Asmussen er stolt over udmærkelsen til øllen Vulcano Classic, som løb med sejren efter en blindtest.

- Det er da et stort fagligt skulderklap, og det er rigtig rart, at andre også kan lide det, man går og brygger sammen, siger han. "

 

Vi er utroligt stolte over det på Tom, Søren, Jørgen og Flemmings vegne, at det arbejde de hver dag udfører i bryggeriet er resulteret i dette meget, meget fine resultat. Så et STORT tillykke, lyder det fra Fur Bryghus. 

16.11.2012
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/com_k2/templates/default/item.php on line 191
Til toppen