Menu

Vinteraktiviteter i Fur Bådelaug

Vinteraktiviteter i Fur Bådelaug

Fur Bådelaug har standerstrygning den 12. oktober kl. 16.00, og dermed er det slut på sommeraktiviteterne, men det er ikke ensbetydende med, at vi lukker ned, for vi har en del planer for vinteren i vores nye klubhus.

Der bliver klubaften hver torsdag, hvor man kan mødes og hygge sig, og en del af gangene vil der også blive arbejdet med vedligehold af vores kajakker og både.

På 5 af klubaftenerne – ca. 1 i hver måned - er der planlagt fællesspisning for medlemmerne, og den første gang er torsdag d. 25. oktober, hvor der bliver serveret kylling med brød og kartofler – og man skal selvfølgelig huske at melde sig til – se på vores hjemmeside: www.furbaadelaug.dk.

Vi vil også gennemføre et kursus, der giver mulighed for, at man kan få et duelighedsbevis til foråret, og kursusaftenerne bliver onsdage kl. 19. Der bliver et kort orienteringsmøde i klubben onsdag d. 24. oktober kl. 18.30, hvor man kan melde sig til og bestille materialer til kurset.

Visse lørdage vil der være bådelaugsmusik, men de nærmere dage er ikke bestemt endnu

Endvidere regner vi med, at der bliver aftener, hvor der vises film eller billeder fra sejlture, men det vil være en god idé at kigge på hjemmesiden af og til.

06.10.2012
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Senest ændretLørdag, 26 juli 2014 11:10
Til toppen