Menu

Generalforsamling i Fur Kraftvarme

  • Skrevet af 

Den 24. oktober er der generalforsamling i Fur Kraftvarmeværk. Bestyrelsen beder om medlemmernes opbakning til at udnytte overskudsvarme fra Skamol. Mød op !

Den 24. oktober er der generalforsamling i Fur Kraftvarmeværk. Bestyrelsen beder om medlemmernes opbakning til at udnytte overskudsvarme fra Skamol. Mød op !

Onsdag den 24. oktober kl. 19.30 afholdes generalforsamlingen på Fur Færgekro. Ud over de ordinære punkter på dagsordenen er der et vigtigt punkt. Skal Fur Kraftvarme sige ja til at udnytte overskudsvarmen fra Skamol?

Skamols pladefabrik på Branden producerer så megen overskudsvarme, at en rørledning kan føre 100 graders varme under Fur Sund og til skamols stenfabrik på Fur. Her skal varmen udnyttes, men der er stadig så megen overskudsvarme, at den kan føres videre til kraftvarmeværket på Fur og derfra ud til kunderne.

Der er god økonomi i projektet både for Skamol, for fjernvarmeværket og i sidste ende for kunderne, der kan se frem til en billigere varme. I forhold til miljø og samfundsøkonomi, er det en rigtig god energiudnyttelse. Det vil virkelig rykke i Furs CO2 regnskab.

Projektet vil blive gennemgået på generalforsamlingen. Bestyrelsen har haft de indledende forhandlinger, og bestyrelsen beder om generalforsamlingens mandat til at afslutte forhandlingerne og indgå en aftale.

Derfor opfordringen: Mød op, hør om projektet og giv din mening til kende.

Fur Kraftvarme ved Esben Sejr Jeppesen (formand).

06.10.2012
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 

Til toppen