Menu

Udsigt til fredsvalg på Fur

  • Skrevet af 

Med mindre endnu en liste skulle dukke op inden fristen for at tilmelde kandidatliste udløber den 2. oktober, bliver der for første gang i mange år fredsvalg på Fur. Tirsdag af den 25. september lykkedes i det andet forsøg for Skolelisten at få opstillet en kandidatliste med 5 navne på

Med mindre endnu en liste skulle dukke op inden fristen for at tilmelde kandidatliste udløber den 2. oktober, bliver der for første gang i mange år fredsvalg på Fur. Tirsdag af den 25. september lykkedes i det andet forsøg for Skolelisten at få opstillet en kandidatliste med 5 navne på.

Det nuværende menighedsråd havde forud meddelt, at ingen af de fem ønskede at genopstille, hvorfor et helt nyt menighedsråd skulle vælges. Tidligere var der to lister, nemlig Skolelisten og Missionshuslisten. Men op til dette valg havde Missionshuslisten meddelt, at den ikke ønskede at opstille på egen liste.

Resultatet er nu blevet, at Skolelisten har indgået en aftale om, at Missionshuslisten kan får et medlem valgt på Skolelisten.

Følgende er nu opstillet på Skolelisten: John Mølgaard Jensen, Knud Erik Lykke, Hanne Helene Nielsen, Knud Peder Jensen og Stefan Frøkjær-Jensen, der repræsenterer Missionshuslisten.

 

27.09.2012
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

Til toppen