Menu

Damolinløbet 2012

  • Skrevet af 

Søndag den 14. oktober 2012 inviterer virksomheden Damolin endnu en gang til Damolinløbet, der finder sted i naturskønne omgivelser på Nordmors. Damolinløbet, der finder sted for fjerde gang, henvender sig til både motionister og naturelskende familier, der har lyst til at prøve kræfter med bakkerne på Nordmors

Søndag den 14. oktober 2012 inviterer virksomheden Damolin endnu en gang til Damolinløbet, der finder sted i naturskønne omgivelser på Nordmors. Damolinløbet, der finder sted for fjerde gang, henvender sig til både motionister og naturelskende familier, der har lyst til at prøve kræfter med bakkerne på Nordmors. Deltageren kan være den trænede løber, der vil prøve kræfter med en ½ maraton, men Damolinløbet henvender sig også til børnefamilien, der bare vil gå en tur i selskab med andre familier og nyde naturen og den friske luft. Undervejs kan man stoppe op og besøge Molermuseet og Skarregård, så man samtidig får en historisk og geologisk oplevelse.

Damolin er en højt specialiseret virksomhed, som siden stiftelsen i 1942 har produceret kattegrus, olie- og kemikalieabsorbenter, samt pulver- og granulatprodukter til en lang række industrielle formål. Damolin’s kerneområder er minedrift, forarbejdning og handel med naturligt forekommende industrielle mineralprodukter. Virksomheden har en afdeling på nordspidsen af Mors, her blev Damolinløbet startet, som et initiativ for at tilbyde morsingboerne og andre interesserede en fælles naturoplevelse og samtidig give en indsigt i Damolin’s aktiviteter i lokalområdet. Løbet arrangeres i samarbejde med løbeklubben Pinen og Plagen.

Alle kan deltage i løbet, børn, unge og ældre. Løbsruterne er på henholdsvis 5 km, 10 km og ½ maraton. Har man hele familien med, er 5 km ruten også velegnet som gå/motionstur for alle aldre. Hvis man kun er interesseret i en mindre gåtur, er der en 3 km rute, som man kan gå i det tempo, man har lyst. Det er gratis at gå/løbe 3 km ruten. På denne rute får man dog ikke løbsdiplom eller T-shirt, men hvis man tilmelder sig senest den 7. oktober, får man et start nummer og deltager i lodtrækningen af de mange flotte sponsor gaver. Priserne for deltagelse er: 5 km. 75 kr.; 10 km-100 kr.; ½ maraton-150 kr. Pris for børn undre 16 år -50 kr. (børn kan løbe/gå alle ruter undtagen ½ maraton). Tilmelding til Damolinløbet kan ske på www.damolinloebet.dk. Yderligere oplysninger fås hos Lene H. Kraeft, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Sidste frist for tilmelding er søndag den 7. oktober 2012. Ved senere tilmelding (også muligt på selve dagen) betales et ekstra gebyr på 25 kr. Man får ingen T-shirt ved tilmelding efter den 7. oktober.

Damolin håber, at succesen bliver lige så stor som de øvrige år, hvor motionsglade børn og voksne samles til Damolinløbet og oplever større velvære ved at bruge kroppen og få pulsen op en søndag formiddag i oktober.

Damolinløbet:

Tid: søndag den 14. oktober 2012 (start kl. 10 og kl. 11)
Sted: Skarrehagevej 24, 7900 Nykøbing Mors

Efter løbet kan der udskrives løbsdiplom fra vores hjemmeside.
Der vil være flotte præmier til løbere M/K til nr. 1 – 2 – 3 i alle grupper.
Der er lodtrækning på alle startnumre.

Damolin, 21.09.2012

26.09.2012
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Til toppen