Menu

Ny kunstudstilling på Fur Strand Hotel

Ny kunstudstilling på Fur Strand Hotel

Fur Strandhotel fredag d.07.09.12. til 31.10.12.

Fra fredag den 7. september til 31. oktober udstiller landskabsmaleren Hans H. Holm på Fur Strand Hotel.

Om sin kunst siger Hans H. Holm: ”Jeg maler med fokus på naturen: eng, strand og skov, som jeg genskaber på en udetaljeret og let facon. Altid udført i olie på lærred med rene og glade farver.

 

Den seneste tid har jeg været optaget af bybilleder og huse eller  bygninger i landskabet. Det giver både ro og dybde i billedet.

Motiverne er fortrinsvis fra Esbjerg området samt øen Fur.” 

 

Troels Madsen fra fra Galleri Karolines Hus skriver:

”De naturalistiske motiver er sansninger af lys og skygge over landskabet. Det væsentlige i billederne er spillet af lyset i en pyt på engen en regnvejrsdag eller himlens lys i fjordens vand. Med teknisk akkuratesse vælger Hans Holm, med et sikkert blik for perspektivet, de væsentlige detaljer i motivet. Det æstetiske udtryk kommer dermed til at virke næsten stilfærdigt underspillet på den gode vestjyske maner. Beskueren, der med blikket hvilende i de nærmest paradisiske landskaber, hensættes i en tilstand af indre harmoni. Hans skildrer sit Danmark, når det er smukkest.

Det er meget sjældent, at vi ser en autodidakt maler, der maler fuldt professionelt inden for sin genre. Hans Holm er en af de få, og der er et stort publikum til hans billeder ”.

Årets kunstner 2010 i BRA (Billedkunstnerforeningen i Esbjerg)

Medlem af BRA og Furkunst.dk

05.09.2012
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Senest ændretFredag, 18 april 2014 18:08
Til toppen