Menu

Friluftsgudstjeneste ved Bådelauget

  • Skrevet af 

Søndag d. 12. august havde vi årets obligatoriske Gudstjeneste v. bådelauget, som efterhånden er blevet en fast skik, og det er bare dejligt

Søndag d. 12. august havde vi årets obligatoriske Gudstjeneste v. bådelauget, som efterhånden er blevet en fast skik, og det er bare dejligt.

I år var det særligt skønt, da der var det mest pragtfulde vejr uden regnbyger og hvepse, som vi så rigeligt har været plaget af i tidligere år.

Der er så blevet opført nye bygninger på stedet siden sidste, år og pladsen vi sad på er blevet flot flisebelagt.

Ellers foregik Gudsjenesten på sædvanlig måde med at menighedsråddformanden Anne- Marie Hansen bød velkommen, og kirkesangeren Margit Juul Jensen læste indgangs og udgangsbønnen og anoncerede de salmer, vi skulle synge, som Elisabeth spillede til, og Claus Olsen holdt som sædvanligt en rigtig god prædiken, og vi nød rigtig at sidde og kigge ud over fjorden, hvor der var rigtig mange både på vandet i det fine vejr.

Efter Gudstjenesten kunne vi købe grilpølser, øl og sodavand, og det var der mange der hyggede sig med, så det var en rigtig god oplevelse at være med til friluftsgudstjeneste i år.

19.08.2012
Erik Th. Nielsen

Til toppen