Menu

Hyggeeftermiddag i præstegårdshaven!

  • Skrevet af 

Torsdag eftermiddag d. 5. juli havde vi, den ældre del af Furs befolkning, en vidunderlig eftermiddag i præstegårdshaven, hvor Claus og Elisabeth havde budt os til hyggeeftermiddag, og for en gangs skyld var der så varmt og dejligt vejr

Torsdag eftermiddag d. 5. juli havde vi, den ældre del af Furs befolkning, en vidunderlig eftermiddag i præstegårdshaven, hvor Claus og Elisabeth havde budt os til hyggeeftermiddag, og for en gangs skyld var der så varmt og dejligt vejr, at vi rigtigt nød at sidde på deres dejlige terrasse, hvor borde og stole var opstillet og med udsigt ud over fjorden, det var også med til at forhøje stemningen.

Først bød Claus og Elisabeth os hjertelig velkommen, hvorefter vi fik kaffe med Elisabeths dejlige bagværk til, herefter fortalte Claus os en meget humoristisk historie om nogle genvordigheder, de havde været udsat for på en tur til Nordnorge, for at besøge Elisabeth søster.

Vi sang en del sange, og præsteparrets døtre Ingeborg og Dagmar sang nogle pragtfulde sommersange for os, Birgitte var der også, men hun sang ikke med sammen med de andre, men gjorde et stort nummer ud af at varte os op, og det var noget af en opgave at få alt det hele bragt ud, det havde været lettere, hvis vi havde siddet inde, og det var vi kommet til, hvis ikke vejret havde været så godt, så vi kunne sidde ude, så det var bare dejligt.

Elisabeth sluttede eftermiddagen med at synge et par sange og holde en kort andagt.

Elisabeth og Claus fortjener en stor tak for det dejlige initiativ.

17.07.2012
Erik Th. Nielsen

Til toppen