Menu

Åben Ø i regn og blæst

  • Skrevet af 

Vejrguderne var ikke ligefrem med Fur, da der i lørdags var stort ”Åben Ø” arrangement. Men trods dette, så blev det alligevel en succes. Allerede fra morgenstunden af, stod der folk på Branden og delte programmer og materiale ud til de biler, der ventede på færgen, hvor alle kunne komme over til samme pris, som de fastboende på Fur

Vejrguderne var ikke ligefrem med Fur, da der i lørdags var stort ”Åben Ø” arrangement. Men trods dette, så blev det alligevel en succes. Allerede fra morgenstunden af, stod der folk på Branden og delte programmer og materiale ud til de biler, der ventede på færgen, hvor alle kunne komme over til samme pris, som de fastboende på Fur.  

Midt på eftermiddagen var der delt 495 programmer ud og med 3 i hver bil giver det ca. 1500 besøgende.

En del sommerhusgæster og fastboende benyttede sig også af tilbuddene, fortæller Hans Jeppesen, der har været med til at arrangere dagen. Mange af gæsterne gav udtryk for, at turen til Fur havde været planlagt længe.  I den seneste tid er der nemlig blevet reklameret intenst i tv og i aviser.

På Fur spredte bilerne sig hurtigt ud til de over 50 steder, hvor der foregik et eller andet. På Brugsens parkeringsplads var bogbussen fra Skive Bibliotek ekstraordinært kommet til øen og sammen med levende musik med Kirsten Blegager og Henrik Høyer, blev der trods vejret skabt en god stemning.

Også øens mange forretninger havde mange besøg, det samme havde de to molerværker.  

Som en af de handlende, hvis slægt har boet på Fur siden Arilds tid formulerede det:

”Vi er skuffede til den gode side!”

15.06.2012
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

1 På Branden blev der omdelt program og kort over Fur 

2. Kirsten Blegager og Henrik Høyer skabte en god stemning ved Brugsen

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/com_k2/templates/default/item.php on line 191
Til toppen