Menu

Nu gælder det! Kridt skoene og stem !

  • Skrevet af 

Hjælp med at vinde. Eleverne i udeskolen på Fur mangler læ i de kolde måneder. Derfor håber de at vinde 10.000 kr. i en videokonkurrence som Sparbank har udskrevet

Hjælp med at vinde. Eleverne i udeskolen på Fur mangler læ i de kolde måneder. Derfor håber de at vinde 10.000 kr. i en videokonkurrence som Sparbank har udskrevet.

Fur Skole vandt ikke i forrige måneds videokonkurrence på Sparbanks hjemmeside. Men der er en ny og sidste chance i denne måned, så nu gælder det. 

Om konkurrencen fortæller skolen:

10 TIL FORSKEL er en konkurrence, hvor man sender en lille film ind, som der så kan stemmes på i en måned. Den film, der får flest stemmer vinder 10.000 kr. Og dem kunne vi rigtig godt tænke os at få fingrene i. Vi vil nemlig meget gerne have lavet et læskur + evt. forsøde tilværelsen lidt for vore børn her på Fur-siden.

En afstemningsperiode løber over en måned (fra d. 1 til d. 30.el.31.) Man kan være med i to omgange. Det vil sige, at hvis vi ikke får stemmer nok den første måned, har vi en chance mere, men så skal der stemmes igen.

Det vi gerne vil have jer til, er at gå ind på Sparbanks hjemmeside: www.sparbank.dk/10tilforskel

Her finder I vores video (”Vi mangler læ…”) på listen og følg så vejledningen og giv os en stemme. Husk at få alle I kender, familie, venner, kolleger, naboer, ALLE……. til at gøre det samme. Lad rygtet spredes på Twitter, Facebook og andre steder. Det er hurtigt gjort, og kan være en kæmpe hjælp for os.

Vi håber på rigtig mange ”tryk”

Mange hilsner fra store og små på Fur - 07.06.2012

Til toppen