Menu

Frokostjazz på FUR Bryghus - 9. juni

  • Skrevet af 

Der er lagt op til en swingende oplevelse når FUR Bryghus, lørdag den 9. juni, afholder arrangementet: Frokostjazz. Skive Swing Trio der spiller jazz for det voksne publikum lægger ud med at spille tre sæt fra klokken 12.00, Men ikke nok med det, - for jazzmusikken fortsætter om aftenen, hvor det kendte Skive-band Hot Stompers kommer til Fur for at spille

Der er lagt op til en swingende oplevelse når FUR Bryghus, lørdag den 9. juni, afholder arrangementet: Frokostjazz. Skive Swing Trio der spiller jazz for det voksne publikum lægger ud med at spille tre sæt fra klokken 12.00, Men ikke nok med det, - for jazzmusikken fortsætter om aftenen, hvor det kendte Skive-band Hot Stompers kommer til Fur for at spille.

Swing Trio har Kai Jørgensen på piano, Jørgen Degn på kontrabas og Stanley Møller Nielsen sidder ved trommerne. Stanley er også trioens vokalist.

”Vi har skræddersyet et program til lejligheden”, siger Kai Jørgensen. Det betyder, - siger han, - at man vil kunne høre en række kendte jazzmelodier, de såkaldte jazz standards, krydret med nogle original-kompositioner, - og swingende evergreens og hvad orkestret betegner som ”gammel dansk”. Det er musik fra Leo Mathiesens, Svend Asmussens og Bent Fabricius Bjerres repertoirer.

24.05.2012
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


 

Til toppen