Menu

Støtteforeningens udflugtstur

  • Skrevet af 

Tirsdag den 22. maj havde ældrecenterets støtteforening taget det gode initiativ at byde centerets beboere på en fantasstisk vellykket tur rundt på hele Fur, hvor vi havde været omkring på hele øen på de tilgængelige veje

Tirsdag den 22. maj havde ældrecenterets støtteforening taget det gode initiativ at byde centerets beboere på en fantasstisk vellykket tur rundt på hele Fur, hvor vi havde været omkring på hele øen på de tilgængelige veje, og tilsidst sluttede af med et visit på "Herrens mark", hvor vi blev beværtet med deres gode og berømte pandekager.

Til køreturen var Harry Kristensen kommet for at fragte os rundt i sin 25 prs. bus, men vi var kun 14, så vi havde plads nok.

Efter at have kørt rundt og nydt den flotte natur i det dejlige vejr, landede vi til sidst på "Herrens mark", hvor Pia og Børge stod klar til at servere for os, og sikke en oplevelse det blev, det er et pragtfuldt sted, de havde fået op at stå, og en fantastisk udsigt der var derfra, det slår spar to ti alt andet, og til vores store glæde, Aftalte de med os, at det for fremtiden skulle være en årlig tilbagevendende begivenhed, at vi afslutter vor udflugtstur med pandekager oppe hos dem. Henning havde sin harmonika med, og vi hyggede os med at synge en' af de dejlige Fursange.

Vi startede ved 14 tiden og var tilbage ved centeret ved 17.00 tiden.

Det havde været en dejlig eftermiddag, og vi ser med glæde hen til getagelse næste år.

24.05.2012
Erik Th. Nielsen

Senest ændretTirsdag, 22 januar 2013 04:54
Til toppen