Menu

Muslingedag på Fur

  • Skrevet af 

Så sker det. Lørdag den 26. maj kommer der en 2-3.000 mennesker på Fur Havn. Der smages på muslinger og østers - og Rock Nalle spiller

Så sker det. Lørdag den 26. maj kommer der en 2-3.000 mennesker på Fur Havn. Der smages på muslinger og østers - og Rock Nalle spiller.

Muslingefiskerne på Fur gør det igen. For 11. gang er der Muslingedag. Fiskerne og de mange frivillige hjælpere byder på smagsprøver med muslinger og østers.

Cafe Herrens Mark, Fur Bryghus, Fur Camping, Fur Færgekro og Fur Strandhotel har lavet skaldyrsretterne. Hvis du foretrækker et par friske østers direkte fra skallen, kan det også klares. Når der er muslingedag på Fur kan man få en smagsoplevelse, som for nogen også er grænseoverskridende.

Retterne kan smages fra kl. 13 og en 3-4 timer frem. Hvor længe afhænger af, om der kommer 2 eller 3.000 besøgende.

Kl. ca. 17.30 spiller Birger, Most og Charlie. De slår den irske tone an.

Kl. ca. 20.00 går Rock Nalle and His Crazy Ivans på scenen. De giver den hele armen, så også gamle fru Olsen spjætter.

Kl. ca. 22 overtager Green Alley, så havneballet kan fortsætte.

Fur Havn vil med garanti komme til at summe af liv og aktive mennesker, der spiser, snakker og danser. Du er også velkommen!

Der går rygter om, at muslingedagen i år får besøg af et hold, der skal lave en tv-udsendelse om Fur. Hvis rygterne taler sandt, bliver der måske Annemad og en tjener ved navn Anders Agger. Kom selv og se, om rygterne holder.

Tv eller ej. Muslingedagen er årets største arrangement på øen. Når fiskerne og deres mange hjælpere kan stable så flot et arrangement på benene, så fortjener det at blive besøgt. Husk det. Sæt kryds ved den 26. maj.

17.05.2012
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Senest ændretFredag, 25 maj 2012 22:09
Til toppen