Menu

Vi mangler læ

  • Skrevet af 

Hjælp med at vinde 10.000 kroner.
Eleverne i udeskolen på Fur mangler læ i de kolde måneder. Derfor håber de at vinde 10.0000 kr i en videokonkurrence som Sparbank har udskrevet

Hjælp med at vinde 10.000 kroner.

Eleverne i udeskolen på Fur mangler læ i de kolde måneder. Derfor håber de at vinde 10.0000 kr i en videokonkurrence som Sparbank har udskrevet.

Om konkurrencen fortæller skolen:

10 TIL FORSKEL er en konkurrence, hvor man sender en lille film ind, som der så kan stemmes på i en måned. Den film, der får flest stemmer vinder 10.000 kr. Og dem kunne vi rigtig godt tænke os at få fingrene i. Vi vil nemlig meget gerne have lavet et læskur + evt. forsøde tilværelsen lidt for vore børn her på Fur-siden.

 

En afstemningsperiode løber over en måned (fra d. 1 til d. 30.el.31.) Man kan være med i to omgange. Det vil sige, at hvis vi ikke får stemmer nok den første måned, har vi en chance mere, men så skal der stemmes igen.

Det vi gerne vil have jer til, er at gå ind på Sparbanks hjemmeside: www.sparbank.dk/10tilforskel

 

Her finder I vores video (”Vi mangler læ…”) på listen og følg så vejledningen og giv os en stemme. Husk at få alle I kender, familie, venner, kolleger, naboer, ALLE……. til at gøre det samme. Lad rygtet spredes på Twitter, Facebook og andre steder. Det er hurtigt gjort, og kan være en kæmpe hjælp for os.

 

Vi håber på rigtig mange ”tryk”

 

Mange hilsner fra store og små på Fur  - 14.05.2012

Til toppen