Menu

Personalet på Fur Camping på kursus i brug af hjertestarter

  • Skrevet af 

Nu er det blevet endnu mere sikkert at være gæst på Fur Camping.
Hele campingpladsens personale har været på et mini førstehjælpskursus i genoplivning og brug af hjertestarter

Nu er det blevet endnu mere sikkert at være gæst på Fur Camping.

Hele campingpladsens personale har været på et mini førstehjælpskursus i genoplivning og brug af hjertestarter.

I et par år har det været et krav til 3-stjernede campingpladser i Danmark, at værtsparret hvert 3. år skal gennemføre kursus i såvel brandbekæmpelse som førstehjælp, og sikkerhedsniveauet bliver offentliggjort af såvel Campingrådet og DK-Camp, så gæsten har en reel mulighed for at vurdere det.

Samtidig donerer landets DK-Camp-pladser hvert år 1 kr. pr. overnatning den første lørdag i maj til Hjerteforeningen, og via dette sponsorat har Hjerteforeningen i år igangsat en kampagne ”Gør noget for hjertet”.

På FUR Camping har hele personalet således haft mulighed for – på et intromøde – at deltage i dette grundlæggende førstehjælpskursus. Alle medarbejdere kan således starte et hjerte igen og hver især har endda fået foræret sin egen dukke af Hjerteforeningen, så det er muligt at øve og repetere hjemme – eller måske lokke sine forældre eller søskende til at prøve det også.

”Vi vil være et sikkert sted at være”, fortæller forpagterparret Brian Sørensen og Betina Bugge fra FUR Camping. ”Det er vigtigt for os, at så mange som muligt kan hjælpe – og det er et godt signal at sende til vores gæster, at vores personale ved, hvad det drejer sig om, hvis uheldet skulle være ude”.

Campingpladsen fik forrige år installeret en hjertestarter – for en sikkerheds skyld. Prioriteten var høj da Brian – efter en episode fra campingpladsen i Ebeltoft – skulle genoplive en campist, og dengang ikke havde hjertestarter til rådighed. ”Det vil jeg ikke opleve igen”, fortæller han. ”Og derfor er det også rart når vi har den – at også personalet har fået en introduktion i både hjertestarteren og i genoplivning”.

Hjertestarteren hænger offentligt tilgængelig i et skab uden for receptionen. 

14.04.2012
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Til toppen