Menu

Fyldt Skur, fadøl og fed musik

  • Skrevet af 

Se video
FurNyts udsendte medarbejder, Morten Clausholm Knudsen har igen været i marken med sin opsøgende journalistik. Denne gang rapporterer han fra Skuret på havnen, hvor der skærtorsdag eftermiddag var gang i musikken

Se video

FurNyts udsendte medarbejder, Morten Clausholm Knudsen har igen været i marken med sin opsøgende journalistik. Denne gang rapporterer han fra Skuret på havnen, hvor der skærtorsdag eftermiddag var gang i musikken:

Den 5. april blev en særlig skærlig-torsdag på Skuret. Der var nemlig lagt op til en festlig eftermiddag/aften, da man havde besluttet at gentage den musikalske succes på Skuret. Omtrent klokken 15.00 begyndte den første gruppe FI-BU-MO-BE-MA (Finn, Busk, Most, Bent, Marinus) At spille, både for fuld udblæsning og fulde huse. Publikum sad og swingede med i stolene imens de nød godt af de tilgængelige drikkevarer.

Da FI-BU-MO-BE-MA så var færdige med at spille, var der stor ros til spillemændene for den gode musik. Særlig meget ros var der, fra turister, til Marinus og hans evner på keyboardet. "Det er utroligt som han kan multitaske" lød det fra de måbende turister, da de havde hørt den gode musik, der var spillet med to special-designede "tangent trykkere."

Da det nærmede sig aften tid gik den næste gruppe på. Denne gang var det gruppen FI-BU-BE-HA (Finn, Busk, Bent, Hans) der fyrede den af, med god gammeldags rock'n'roll, og endnu engang sad publikummet og swingede med, og nogle benyttede muligheden til at få en dans, selv om plads var en mangelvare. Drikkevarer var til gengæld ikke en mangelvare, så sidst på aftenen var humøret ekstra højt i hele skuret, og dansene vildere en de foregående.

En enkelt sejler og hans søn benyttede også muligheden og de opstillede instrumenter til at give et nummer. Her er der henholdsvis tale om Fridlev og hans søn Johannes. Senere tilsluttede Busk og Most sig deres koncert, og dannede muligvis grundlag for et nyt band, man jo passende kunne kalde FR-BU-MO-JO.

Også efter musikken var stoppet var humøret højt. ved hvert eneste bord sad der rigeligt med folk, og mundende stod ikke stille. Det var en dejlig eftermiddag/aften med god musik og godt at drikke.

07.04.2012
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Se video: http://youtu.be/JvZubGvBayo

 {jcomments on} 

Senest ændretSøndag, 08 april 2012 21:32
Til toppen