Menu

Aprilsnar !

  • Skrevet af 

Som de fleste sikkert har gættet, så er historien om ”Luksuslejlighed på Mjølner” ikke hel sandt, men derimod en aprilsnar. Så vidt FurNyt erfarer, så er grunden til afspærringen af salonen, at det er for besværligt at billettere gående passagerer, som straks fortrækker dertil. Ved at spærre tilgangen til salonen bliver der også et mindre areal at gøre rent

Som de fleste sikkert har gættet, så er historien om ”Luksuslejlighed på Mjølner” ikke hel sandt, men derimod en aprilsnar. Så vidt FurNyt erfarer, så er grunden til afspærringen af salonen, at det er for besværligt at billettere gående passagerer, som straks fortrækker dertil. Ved at spærre tilgangen til salonen bliver der også et mindre areal at gøre rent.

Skulle den skarpsindige læser nu spekulere over, hvad salonen så skal bruges til, kan det oplyses, at salonen, så vidt FurNyt er orienteret, er bygget som et evakueringsrum, der skal bruges til passagererne, hvis der eksempelvis opstår brand på vogndækket. Så er spørgsmålet, om folk i sådan en situation er i stand til at nyde udsigten og den kunstneriske udsmykning på væggene. Det spørgsmål bliver forhåbentligt aldrig besvaret.

03.04.2012
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Senest ændretOnsdag, 02 april 2014 14:48
Til toppen