Menu

Luksuslejlighed på Mjølner

  • Skrevet af 
Luksuslejlighed på Mjølner

Siden Mjølner- Fur for knap en måned siden blev sat ind på overfarten mellem Stenøre og Branden, har det undret, at passagersalonen på 2. dæk, hvorfra der er en glimrende udsigt over fjorden, har været aflåst. I stedet har publikum været henvist til et lille, mørkt venterum på vogndækket.

FurNyt har undersøgt sagen, og det viser sig, at hele misæren skyldes, at salonen skal lejes ud som en eksklusiv suite. I den forbindelse er der netop blevet indkøbt designersenge og møbler, og væggene udsmykket med fin kunst. Navnlig brudepar, der måske ikke har råd til det store krydstogt i Middelhavet, håber færgeriet vil benytte sig af tilbuddet. I den forbindelse har færgen fået sit køkken godkendt, så der må serveres kaffe, håndsmurte rundstykker med marmelade eller ost og et æg. Sjovt nok er der ikke givet tilladelse til at servere kødpålæg. Men som en kilde fra færgeriet siger til FurNyt: ingen kan jo forbyde folk selv at tage lidt pålæg med.  Øl, vin og spiritus bliver der selvsagt ikke noget af, men færgeriet er sikker på, at også den sag skal folk nok selv finde råd for.

Men hvorfor leje salonen ud, der ellers var tiltænkt færgens passagerer? Som alt andet har det med økonomi at gøre. Da furboerne for godt et år siden fik prisen på årskort næsten halveret, betød det en nedgang i indtægterne til færgeriet. 

Og efter opskriften, at hvad man sætte til på gyngerne må man tjene ind på karrusellerne har færgeriet taget dette initiativ.  FurNyt vil følge sagen og håber snart at kunne interviewe de første gæster.       

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Senest ændretTorsdag, 05 maj 2022 11:54
Til toppen