Menu

Gymnastik i Fursund Hallen

  • Skrevet af 

Se video
Søndag i den 18. marts var dagen eller rettere formiddagen, hvor begge sider af Fursund mødtes til den årlige fælles gymnastikopvisning.  Med tilskuerpladserne tæt besat var rammerne sat for en festlig formiddag

Se video

Søndag i den 18. marts var dagen eller rettere formiddagen, hvor begge sider af Fursund mødtes til den årlige fælles gymnastikopvisning.  Med tilskuerpladserne tæt besat var rammerne sat for en festlig formiddag.

Efter den fælles indmarch gav sangen ”Blæsten går frisk over Limfjordens vande” signalet til, at dagens program kunne begynde.

Det strakte sig fra de mindste til de største. Puslingene fra Fur med Diana og Maria lagde for. Og knapt havde bifaldet lagt sig efter dem, inden Stines Forældrebarn hold indtog gulvet med ligeså stor succes. Derefter gik det slag i slag med Lisbeths damer, Springlopperne, ej at forglemme Showdance, HipHop.

Sådan blev det ved med det ene hold efter det andet. Nogle fremviste, hvad de havde arbejdet med, andre opviste deres kunnen. Fælles for alle var, at de fik salens fulde bifald.

Efter to timer var det middag og fanerne blev igen sat på plads i hallen og i løbet af ganske få minutter var hallen ryddet både for folk og stole - klar til at andre sportsgrene kunne tage over.

Se video: http://youtu.be/zJX90h1_2i0

28.03.2012
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Til toppen