Menu

Fur med på ”Ferie for alle” i Herning

  • Skrevet af 

I weekenden 24.-26. februar kan gæsterne på Skandinaviens største rejse- og feriemesse ”Ferie for alle” i Herning møde en fælles stand for Skiveegnen i den store Danmarkshal, hvor Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter og egnens turistaktører i fællesskab vil tage imod gæsterne med åbne arme og give inspiration til oplevelser og aktiviteter for alle sanser

I weekenden 24.-26. februar kan gæsterne på Skandinaviens største rejse- og feriemesse ”Ferie for alle” i Herning møde en fælles stand for Skiveegnen i den store Danmarkshal, hvor Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter og egnens turistaktører i fællesskab vil tage imod gæsterne med åbne arme og give inspiration til oplevelser og aktiviteter for alle sanser.

Inge Shee fra Fursund Turistinformation forventer, at standens gæster primært vil være familier, cykelturister og de såkaldte empty nesters (par uden børn), der er interesseret i aktiv ferie, kulturelle oplevelser eller daseferie ved én af Skiveegnens mange badestrande.

Feriemessen i Herning giver Skiveegnens turistaktører mulighed for at pleje nærområdet, der – bredt fortolket, består af Jylland og Fyn, idet det fortrinsvis er gæster fra dette område, der strømmer til messen i løbet af de tre dage.

-Netop nærområdet er også meget interessant i forhold til éndags- og miniferieturister, der har valgt at bliver hjemme i ferien og som i stedet for charter- og udlandsferie tager på kortere udflugter for at opleve forskellige steder i Danmark, fortæller Inger Lise Dahl, der medgiver, at Skiveegnen måske nok ikke arealmæssigt er Danmarks største og heller ikke mest kendte turistområde.

-Men vi har faktisk rigtig mange spændende muligheder for endags- og weekendturister og vi er ikke i tvivl om, at vores stand vil give gæsterne inspiration til masser af oplevelser og aktiviteter. Det er vores erfaring, at gæsterne bliver glædeligt overraskede over de mange muligheder Skiveegnen byder på og vi genser mange af messegæsterne på de lokale turistbureauer, så vi ved, at indsatsen nytter, konstatererbureaumedarbejder Inger Lise Dahl fra Erhvervs- og Turistcenteret.

            Fur er Skiveegnens suveræne turisttrækplaster.   -Og som sædvanlig er Fur flot repræsenteret på standen, fortæller Inge Shee, der dog understreger, at de forskellige turistaktører trækker på samme hammel på standen – for i fællesskab at vise gæsterne Skiveegnens mange facetter.

Fur Turistinformation har koordineret årets messestand, der – ud over turistinformationerne – også vil være bemandet fra Furø Gårdbutik, Skive Fjord Camping og Skive Trav, ligesom også Spøttrups Venner vil være at finde med forskellige aktiviteter. På standen kan gæsterne endvidere få smagsprøver fra Fur Bryghus og Thise Mejeri.

Inger Lise Dahl håber, at feriekonceptet Salling Sport igen i år vil fænge hos familier med aktive teenagere og der vil fra standen blive delt flyers ud, så budskabet om aktiv ferie for hele familien kan blive spredt ud i landet.

Skive Kommunes Visionspulje har bevilliget penge til nye messebannere, der i billeder og ord fortæller om Skiveegnens nye brand RENT LIV – set fra egnens fire klynger: Fur, Glyngøre, Spøttrup og Skive.

-Vi glæder os til at præsentere Skiveegnen på Ferie for Alle, siger Inge Shee og Inger Lise Dahl samstemmende, og de tilføjer: -Hallen Udeliv er et tilløbsstykke for de gæster, der ønsker en aktiv ferie, så vi forventer, at Danmarkhallens nye placering i forbindelse med Udeliv vil give bonus også på vores stand, der jo bl.a. appellerer til aktive familier.

24.02.2012
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Senest ændretFredag, 24 februar 2012 10:25
Til toppen