Menu

Da der gik ged i det hos to furboer

  • Skrevet af 

FurNyts udsendte, Morten Clausholm Knudsen berettet: En Hun-ged blev født Søndag den 6. Februar mellem kl. 22.00 - 23.00 ved furboerne Sus og Kaj Christensen under dramatiske omstændigheder

FurNyts udsendte, Morten Clausholm Knudsen berettet:

En Hun-ged blev født Søndag den 6. Februar mellem kl. 22.00 - 23.00 ved furboerne Sus og Kaj Christensen under dramatiske omstændigheder.

Plejeforældre Sus og Kaj Christensen udtaler:

“Vi kunne ikke forstå hvad det var for en tumult og larm, udenfor huset. Vi lyttede og spekulerede på hvad det var for en lyd. Vi tænkte ikke mere over det, indtil næste morgen, hvor Kaj skulle hente brænde til fyret. Da han kom udenfor, hørte han samme lyd som fra aftenen før, omme fra gede-huset. Han gik der om, og opdagede at familien var blevet forøget med et gedekid, som hans ged (som han havde fået til sin 50-års fødselsdag) havde født. Den var kommet lige ud fra 38 C varme, til ca. -15 C frost. Det havde taget hårdt på det lille kid, der havde lagt helt hjælpeløs og kold siden aftenen før.”

Heldigvis kom plejefamilien til undsætning, og redede det lille kid ind i varmen.

“Vi konsulterede en gammel ven, som er forhenværende landmand, som kom os og det lille kid til undsætning. Ved hjælp af sutteflaske fyldt med modermælks erstatning kom det lille kid sig helt. Aldrig havde nogen i hjemmet fået så meget opmærksomhed, end ikke det lille hjemmeboende pigebarn.”

Konsulent Klaus Pedersen rådgav plejefamilien til at den skulle genforenes med sin moder, hvorimod faderen måtte vige pladsen for den lille ny, hvorfor den nu går uden for fælles-båsen. Nu ligger de såmænd og hygger under griselampens skær.

- Tekst og foto: Morten Clausholm Knudsen - 14.02.2012

Til toppen