Menu

Fur med på Skandinaviske dage i Holland

  • Skrevet af 

Igen i år var Fur sammen med Rødding, Glyngøre og Skive Kommune repræsenteret på emigrationsmessen Skandinaviske Dage i Holland, der fandt sted den 21. januar. Furs repræsentant var i år Susan Weimar, der er hollænder og sammen med sin mand og datter har bosat sig på Fur

Igen i år var Fur sammen med Rødding, Glyngøre og Skive Kommune repræsenteret på emigrationsmessen Skandinaviske Dage i Holland, der fandt sted den 21. januar. Furs repræsentant var i år Susan Weimar, der er hollænder og sammen med sin mand og datter har bosat sig på Fur.

Susan Weimar fortæller, at messen var en stor succes. 2500 besøgende kom på Messen. Mange kom for at høre om mulighederne i Norge, men rigtig mange af dem endte med at høre om de danske muligheder.

Her i blandt var der ti familier, der planlægger at besøge Fur i år. De fem af familierne har børn – 7 i alt i alderen 3 – 16 år.

 Forud for besøget havde Susan Weimar opsøgt omkring 20 af Furs firmaer og fra alle fået tilsagn om rabat til de hollændere, der ønsker at besøge Fur. I den anledning blev der fremstillet et klipperabatkort, som på messen blev udleveret til interesserede.

I den anledning har Susan og Edwin Weimand inviteret rabatgiverne til deres hjem på Bjerregårdsbakken 2, tirsdag den 7. februar mellem 9.00 og 15.00.  Her kan de ud over kaffe og en snak se ægteparrets skalamodelværksted og kontor og høre om planerne for deres fremtidige liv på Fur.

Billederne fra messen i Holland er taget af Susans søster Carin Wallenburg, der er fotograf.

05.02.2012
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Til toppen