Menu

Furs Forenede Foreninger siger tak for hjælpen

  • Skrevet af 

Lørdag den 28. januar afholdte F.F.F. den årlige hjælperfest for at sige Tak for hjælpen i det år der er gået

Lørdag den 28. januar afholdte F.F.F. den årlige hjælperfest for at sige Tak for hjælpen i det år der er gået.  Frivilligt engagement i alle tænkelige former bidrager til livet på øen på en helt særlig måde, og hvad er en frivillig, en frivillig er et menneske, der uden at få noget tilbage, ud over at se andre menneskers glæde over det stykke arbejde de udfører, bruger mange timer på de arrangementer vi afholder hvert år, uden jer ingen Fur Rundt og heller ingen træskibssejlads, som vi alle synes er sjovt at arrangere.

En frivillig er en uundværlig del af ø- livet, uden de mange ildsjæle der er på Fur, skete der jo ikke noget, i disse år hører vi ofte ordet Branding, det I som frivillige gør, er med til at Brande Fur på fornemmeste vis, jeres indsats trækker mange turister til øen, turister der kommer igen og igen og nogle gange køber sommerhus eller helårshus på Fur, se det er et Brand man ikke kan købe for penge.

Det er vigtigt for Furboerne, og det er meget vigtigt for Fur, at der også i fremtiden kan afholdes disse arrangementer, det kræver dog at der hele tiden er nye/yngre kræfter til at tage over hvor de gamle slipper, lad os håbe på at det bliver sådan det kommer til at gå i Fur’s Forenede Foreninger. 

Tak for hjælpen i 2011, vi glæder os til at arbejde sammen med jer igen i år. Kære Kirsten, Dot og Betina, TAK for en dejlig aften til hjælperfesten, tak for jeres indsats og for i ville bruge tid på at hygge om vi andre.

På vegne af
Fur’s Forenede Foreninger
Olly

Senest ændretMandag, 06 Februar 2012 07:21
Til toppen