Menu

Stiftende Generalforsamling for Fur Legeplads

Torsdag den 2. februar kl. 19.00  på Hellesmindevej 2 indbydes der til stiftende generalforsamling for foreningen ”Fur Legeplads”

Torsdag den 2. februar kl. 19.00  på Hellesmindevej 2 indbydes der til stiftende generalforsamling for foreningen ”Fur Legeplads”.

For at kunne forny og bevare legepladsen på Hellesmindevej er vi nødt til at oprette endnu en forening på Fur.  Derfor indkalder forældregruppen omkring legepladsen til stiftende generalforsamling. Da vi mener det er vigtigt at vi fremover har en legeplads på Fur

Legepladsen på Hellesmindevej er efterhånden i så dårlig stand at det hele skal rives ned. Den lever ikke op til gældende regler så derfor har forældregruppen omkring legepladsen længe ønsket at få den erstattet af helt nye legeredskaber. Dette koster rigtig mange penge og det kræver at vi får oprettet en forening for legepladsen før vi kan søge fonde. Derfor indbyder vi til stiftende generalforsamling og håber at der møder så mange op at vi kan få nedsat en bestyrelse. Vi håber at vi allerede i sommer kan få noget af den nye legeplads sat op. Vedlagt er en tegning over hvordan vi håber den kommer til at se ud engang.

Det er intet krav at du selv har børn for at møde op.  

Vel mødt til stiftende generalforsamling for foreningen

På forældregruppens vegne
Anne-Marie Mortensen

 

Senest ændretSøndag, 01 juni 2014 14:39
Til toppen