Menu

Boksebrag i Duruphallen

  • Skrevet af 

Kristian Jensen vandt sin kamp i letsværvægt ved boksestævnet i Durup Hallen 1. juledag. BK Nordsalling havde tre boksere med

Hele 14 kampe stod på menukortet, da omkring 700 mennesker rejste sig fra frokostbordene 1. juledag og gik til juleboksning i den nyrenoverede Duruphal.  Her kunne de straks rejse sig en gang til, ikke for at gå igen, men for at hylde de 28 boksere, der kom ind i salen for at gå op i ringen. Her blev de præsenteret og hilste på deres kommende modstander. Boksning er en gammel kampsport, der er fyldt med traditioner, som sikrer, at de skrevne og ikke mindst de uskrevne regler, bliver overholdt.

Inden kampene kunne gå i gang skulle en 40 års jubilar kaldes op i ringen og modtage en buket blomster af formanden for BK Nordsalling, Jens Peter Zacho.  Det var Henning Frøslev, der har været med i klubben i 40 år. Først som aktiv bokser og siden som dommer og han var således også med ved ringside ved dagens stævne.

Herefter kunne det store kampprogram gå i gang. I modsætning til de foregående år, var der ikke besøg af udenlandske boksere i år. Kvaliteten har de seneste år været noget svingende. Derfor havde matchmaker Per Korsgaard valgt at satse på boksere fra lokale klubber.  Det viste sig at være en god idé.

Den første af BK Nordsallings tre deltagere, der skulle i kamp var  Christian Hald, dere i en U19 kamp i weltervægt mødte Najib Gullami fra AK Nykøbing. Det var således tale om et rigtigt lokalopgør, hvilket også kunne høres på stemningen i hallen. Resultatet blev, at Christian Hald måtte bøje sig med et 3 – 10 nederlag.

Her efter var der pause og mulighed for at købte lodder i det amerikanske lotteri eller få sig en øl.  

Stævnets to sidste kampe havde begge deltagelse af BK Nordsalling boksere, nemlig Kristian Jensen og Rasmus Skov. Begge har arbejde, der vanskeliggør at følge den almindelige træning og Rasmus Skov har ikke bokset kampe i halvandet år. Men den sidste måneds tid har de trænet om formiddagen under hjælpetræner John ”Fraizer” Pedersens ledelse. Det gav pote. Og pote gav de begge deres modstandere. Kristian Jensen besejrede Anders Kristensen, Thisted AC med 14 – 4, mens Rasmus Skov vandet over Adam Bashanov, Struer ABK med cifrene 14 – 9.

Og med disse to kampe blev der således sat punktum for det vellykkede stævne med to sejre til BK Nordsalling.

27.12.2011
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Til toppen