Menu

Referat fra møde vedr. Ungdomsklub på Fur 7.11.11

 • Skrevet af 

Referat

Aftenen startede med velkomst af Birgit, hvor det blev fortalt at ideen til en ungdomsklub startede i feb. 2010, hvor det første møde i Branding Fur blev afholdt. Én af de i visioner, som Familiegruppen havde på dette tidspunkt, var at ”det skal være fedt at være barn og ung på Fur”. Samtidig vil vi gerne, at de unge har gode oplevelser at huske tilbage på, når de skal ud i verden og på den måde være ambassadører vor vor Ø. Og nu står vi så her med det første grundlag for at oprette en forening bag en ungdomsklub på Fur.

Derefter var der diskussioner frem og tilbage, om hvorvidt det var et for skrøbeligt grundlag at starte op på, med de få unge som der er. Samtidig har de unge mulighed for at deltage i den kommunale ungdomsklub, som er i Selde. Vi drøftede også et evt. samarbejde med den kommunale ungdomsklub kontra en egen forening. Der har været mange tilkendegivelser fra forskellige voksne på øen, som gerne vil være aktive med de unge om forskellige aktiviteter.
Vi besluttede at starte egen forening, for på den måde, at lade de unge fortælle om idéen kan holde.

Inden generalforsamlingen, gennemgik Svend Erik Olesen udkastet til vedtægterne til klubben. Det blev til nogle små justeringer, inden vi kunne gå i gang med den endelige generalforsamling.

De unge mennesker gik, sammen med Brian Sørensen, for sig selv, for at lave et ”fremtidsværksted”. De mange sjove, fantasifulde og gode idéer,  blev fremlagt efter generalforsamlingen.

 

Referat fra stiftende Generalforsamling i Fur Ungdomsklub 7.11.11

Dagsorden:

 1. Birgit Ladefoged blev valgt som dirigent og referent.
   
 2. Valg af forældre/voksenrepræsentanter:
  Birthe Mortensen på valg i 2014
  Karen Bonnén på valg i 2014
  Heidi Gammel Jensen på valg i 2013
  Berit Høj Pedersen på valg i 2013
  Inger Herbst på valg i 2013

  Valg af suppleanter:
  Pia Jensen på valg i 2014
  Birgit Ladefoged på valg 2013
   
 3. Valg af revisor:
  Laila Knudsen revisor
   
 4. Fastsættelse af kontingent:
  Kontingent 100,- kr. pr år

 

Senest ændretOnsdag, 01 oktober 2014 07:49
Til toppen