Menu

Din mening om velfærdsteknologi på Fur

  • Skrevet af 

I forbindelse med Innovation Fur projektet er der opstået en idé om at afholde en temadag på Fur i foråret, hvor forskellige velfærdsteknologiske løsninger demonstreres. Der bliver derfor afholdt en brainstorming, hvor vi skal komme på så mange idéer som muligt vedrørende velfærdsteknologi

I forbindelse med Innovation Fur projektet er der opstået en idé om at afholde en temadag på Fur i foråret, hvor forskellige velfærdsteknologiske løsninger demonstreres. Der bliver derfor afholdt en brainstorming, hvor vi skal komme på så mange idéer som muligt vedrørende velfærdsteknologi. Det er tanken, at teknologierne skal tage udgangspunkt i Furboernes og plejepersonalets hverdag.

Teknologierne skal hæve livskvaliteten for Furboerne og også gerne forbedre arbejdsmiljø og effektivitet for plejepersonalet. Er du interesseret i at deltage i mødet mandag den 19. december på Fur Ældrecenter, så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kendte typer velfærdsteknologi er fx briller og kørestole, som hjælper os med at klare os selv i hverdagen. Forskellige typer lifte hjælper mennesker med at komme fra seng kørestol og beskytter samtidig plejepersonalet mod arbejdsskader. Nogen typer lifte er så smarte, at de kan betjenes af kun én medarbejder, og dermed spares der penge.

Udviklingen af velfærdsteknologi er i rivende udvikling, og i dag er der mange ting, der kan løses med velfærdsteknologi. Bøjlestænger kan komme ud af skabet og ned i kørestolshøjde ved et tryk på en knap og spiserobotter hjælper mennesker der ryster eller som ikke kan løfte armene til at kunne spise selv. Videokonferencesystemer giver ensomme mulighed for hyppigere trygheds-”besøg” fra familie, venner og frivillige.

30.11.2011
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

{jcomments on}

 

Senest ændretOnsdag, 07 december 2011 05:56
Til toppen