Menu

November hygge på Ældrecentere

  • Skrevet af 

Søndag eftermiddag d. 13. november - 2011 havde aktivitetscenterets ledelse arrangeret en pragtfuld hyggeeftermiddag for centerets beboere og alle medlemmer af centerklubben. Der kom så mange, at alle pladser i spisesalen var besat

Søndag eftermiddag d. 13. november - 2011 havde aktivitetscenterets ledelse arrangeret en pragtfuld hyggeeftermiddag for centerets beboere og alle medlemmer af centerklubben. Der kom så mange, at alle pladser i spisesalen var besat.

Først startede vi med kaffe og æbleskiver, og derefter blev der solgt lodsedler for 2.kr. stykket, og der var en masse fine gevinster til udlodning, som alle sammen var blevet sponsoreret til formålet af glade givere.

Vores trofaste spillemænd Per Rylev og Henning Funder medvirkede også til at festliggøre dagen med deres vidunderlige spil.

Som et rigtigt festligt indslag kom Anette Jensen og Hanne Knudsen ind, forklædt som syngepigerne fra Dyrehavsbakken med kurve med blomster og sang: "Køb blomster, køb blomster", og de gjorde det så godt, at der var en' der kom og stak en pengeseddel ned i Anettes strømpebånd, akkurat som det sker på Bakken, det så meget sjovt ud.

De sang flere sange a-la syngepigerne.

Det var helt igennem en rigtig hyggelig eftermiddag, som centerklubbens ledelse fortjener stor tak for.

14.11.2011
Erik Th. Nielsen

 

Til toppen