Menu

Generalforsamling og bankospil på ældrecenteret

  • Skrevet af 

Mandag eftermiddag d. 31. okt. - 2011 havde vi den årlige generalforsamling i seniorklubben med efterfølgende bankospil

Mandag eftermiddag d. 31. okt. - 2011 havde vi den årlige generalforsamling i seniorklubben med efterfølgende bankospil.

Samværet startede med, at formanden Karen Margrethe Madsen bød os alle sammen hjertelig velkommen.

Herefter fik vores nye områdeleder Inga Jeppesen ordet og præsenterede sig, og fortalte at hun var 52 år gammel og havde været ansat indenfor sygehussektoren hele sit liv indtil nu, da hun fik lyst til at søge stillingen her, som vores områdeleder og fik den.

Derpå blev Grethe Poulsen valgt som ordstyrer, og så fulgte Karen Margrethe Madsen op med formandens beretning, hvori hun omtalte de mange arrangementer, der havde fundet sted i årets løb, og det havde bare været vellykket det hele.

Næste punkt på dagsordenen var, at kassereren Else Odgaard oplæste regnskabet, som udviste et pænt overskud.

 

Herefter var der valg af medlemmer til brugerrådet.

Jens Villadsen og Else Odgaard var på valg, Jens blev genvalgt, men Else ønskede at stoppe efter 18 år på posten, Nyvalgt blev så Helga Pedersen, og Rosa blev valgt som suppleant, og Grethe Poulsen blev genvalgt som revisor.

 

Der var ingen indkomne forslag, men bestyrelsen foreslog at hæve kontingentprisen til 100 kr.- pr medlem pr. år, og det blev vedtaget uden forbehold.

Under eventuelt opfordrede Dagny Villadsen alle tilstedeværende om at møde op til afstemning på torsdag d. 3. nov., om at få nogle valgt ind i lokalrådet, og Elly Poulsen omtalte et arrangement søndag eftermiddag d. 13. nov. til et hyggeligt samvær.

Så var der ikke mere på programmet, og Grethe Poulsen afsluttede generalforsamlingen, hvorefter vi fik vores kaffe, og bagefter havde vi det obligatoriske bankospil med en masse fine gevinster.

Det var en god eftermiddag. 

05.11.2011
Erik Th. Nielsen

Til toppen