Menu

En rejse på jorden - Karin Ananda

  • Skrevet af 

Mandag d. 7. november kl. 19.00 inviterer Fur Husholdningslaug til foredrag med Karin Ananda, som vil være denne avis´ læsere godt bekendt, fordi hun i september var her på Salling Avis for at afdække en række mystiske hændelser på avisen – noget som vi efterfølgende skrev en spændende artikel om

Fur Husholdningslaug åbner dørene for et spændende foredrag med healeren og clairvoyanten Karin Ananda, hvor hun giver sit bud på, hvorfor vi mennesker er på jorden – hvad vi skal med livet.

Mandag d. 7. november kl. 19.00 inviterer Fur Husholdningslaug til foredrag med Karin Ananda, som vil være denne avis´ læsere godt bekendt, fordi hun i september var her på Salling Avis for at afdække en række mystiske hændelser på avisen – noget som vi efterfølgende skrev en spændende artikel om.

Nu inviterer Fur Husholdningslaug så alle til at komme og opleve hende på egen hånd, hvor hun holder foredrag om ”Rejsen på jorden”. Det er et foredrag, hvor hun vil give sit bud på, hvad ”der er meningen med livet her på jorden”. Måske vi på forhånd får et fingerpeg om, i hvad retning hun tænker, når hun siger, at jorden er ”et lærested” og at mennesket er ”et åndeligt skabende væsen, som har taget bolig i en krop for at lære og erkende sin egen guddommelighed”.

Karin Ananda vil i sit foredrag tage udgangspunkt i egne oplevelser og de deraf følgende erkendelser. Selv om emnet på den måde er fastlagt er det muligt, at foredraget tager en anden drejning end det planlagte, fordi Karin Ananda med egne ord ”bliver inspireret fra noget højere” og derfor kan der komme ikke planlagte og anderledes vinkler ind i foredraget under vejs.

Men foredragets overordnede emne ligger fast og der er helt sikkert, at der er lagt op til en både tankevækkende og inspirerende aften og Fur Husholdningslaug glæder sig derfor til at se rigtigt mange mennesker til arrangementet.

Foredraget som henvender sig til både kvinder og mænd afholdes i Fur Forsamlingshus og alle er velkomne såvel medlemmer som ikke medlemmer.  Arrangementet er gratis for alle og der kan købes brød, the/kaffe, øl, vin og vand under hele det spændende arrangement.

31.10.2011
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Senest ændretMandag, 31 oktober 2011 13:22
Til toppen