Menu

Ildshow og fyrværkeri på Fur Havn/Branden

Fredag aften er der ildshow og fyrværkeri på Fur Havn og færgelejet ved Branden. Det hele starter kl. 23.00, hvor ca. 50 artister vil jonglere med ild. Efter ildshowet, hvor der jongleres med fakler, ilddiabloer, sjippetov med ild i og meget mere, starter et stort fyrværkeri. Der vil på molerne på begge sider af vandet være fyrværkeri der kører synkront

Fredag aften er der ildshow og fyrværkeri på Fur Havn og færgelejet ved Branden.

Det hele starter kl. 23.00, hvor ca. 50 artister vil jonglere med ild. Efter ildshowet, hvor der jongleres med fakler, ilddiabloer, sjippetov med ild i og meget mere, starter et stort fyrværkeri. Der vil på molerne på begge sider af vandet være fyrværkeri der kører synkront.

- Det bliver et professionelt fyrværkeri, der får nytårsaften til at blegne, siger Einar Trie som er koordinator for cirkusfestivalen.

Ildshowet er i forbindelse med: Børne- og Ungdoms CIRKUS-FESTIVAL, der finder sted fra den 21. – 23. august ved Cirkusfabrikken i Lindum

Deltagelse fra seks nationer

Børne- og ungdomsartister fra cirkusklubber over hele landet samles til cirkusfestival i Salling. Deltagere fra Bornholm, Sjælland, Fyn og Jylland. Men også fra udlandet kommer der grupper, fra Norge, Sverige, Holland, Letland og Litauen er der deltagere i festivalen.

I alt 250 børn og unge fra seks nationer mødes for at være sammen, dele erfaringer og selvfølgelig lave cirkus over tre dage .

Kom og se cirkus

De mange cirkusbørn optræder fredag og lørdag i fem store cirkustelte på pladsen. Alle er velkomne til se de mange forestillinger fredag og lørdag, begge dage fra 10-16. Der vil fredag være mellem 8 og 10 forestillinger, og lørdag mellem 15 og 20. Forestillingerne er meget forskellige i indhold, og længden varierer mellem 20 og 45 minutter.   Når entreen på kr. 80,- til festivalen er betalt, har man fri adgang til de fem cirkustelte, der er opstillet på festivalpladsen.

 

Senest ændretSøndag, 06 september 2009 13:46
Til toppen