Menu

Modeopvisning på Fur

  • Skrevet af 

Mandag d. 10. oktober er der modeopvisning på Fur. Modeopvisningen arrangeres af Fur Husholdningslaug, som er en forening, der blandt meget andet afholder foredrag, ekskursioner mm for medlemmer og andre interessere

Mandag d. 10. oktober er der modeopvisning på Fur. Modeopvisningen arrangeres af Fur Husholdningslaug, som er en forening, der blandt meget andet afholder foredrag, ekskursioner mm for medlemmer og andre interesserede. For en del af foreningens arrangementer gælder det, at de er af interesse ikke kun for kvinder men også for mænd. Og det er ikke kun fordi mænd også kan finde ud af at bidrage til det daglige husholdningsarbejde, men fordi arrangementerne ofte har en bredere målgruppe end blot kvinder.

Hvorvidt det også gælder modeopvisningen d. 10. oktober er nok mere tvivlsomt, - med mindre han søger inspiration til en gave til hende, for så vil der være rig lejlighed til at få gode ideer.

Modeopvisningen viser mode for kvinder i alle aldre, således også for de unge. Pia Plejdrup, som har butik i Durup, viser de nye dejlige modeller fra mærkerne ”By Lysgaard” og ”Friendtex”, ligesom hun vil vise en kollektion af håndlavede tørklæder, som jo desværre nok er ved at være årstidsaktuelle.

Berit Holmboe, Fur Frisørsalon, viser eksempler fra den nye spændende vinterkollektion fra navnene  ”Gozzip” og ”Green House”.

Duddine er tidligt på færde og præsenterer forårsmoden 2012 fra de kendte modenavne ”Thing” og ”My Soul”, hvoraf noget vil være produceret af bambusfiber. Hun vil desuden vise strik af eget design.

Kirsten Poulsen, Lidt Bedre, vil præsentere eksempler på sine unikke fine håndlavede smykker – alle af eget design og af egen produktion.

Karen Jürgensen, Rakla, vil vise smukke unikastrik af eget design og egen produktion i Alpakka uld eller i en kombination af spændende silke- og uldgarner.

Der er således lagt op til en alsidig aften, hvor man både kan se nyeste trends fra de store modehuse men også se spændende nye design fra lokale kunsthåndværkere.

Der er fri adgang til modeopvisningen og man behøver således ikke at være medlem af Fur Husholdningslaug for at deltage, men har man lyst til at støtte foreningens aktiviteter, kan man melde sig ind på selve aftenen.

Der vil under arrangementet være mulighed for at købe øl/vand, the/kaffe og kage. Arrangementet afholdes mandag d. 10. oktober i Fur Forsamlingshus, Nr. Madsbadvej. Det starter kl. 19 og forventes at slutte ca. 22.

Til toppen