Menu

Damolinløbet 2011

  • Skrevet af 

Søndag den 16. oktober 2011 inviterer virksomheden Damolin endnu en gang til Damolinløbet, der finder sted i naturskønne omgivelser på Nordmors. Damolinløbet, der finder sted for tredje gang, henvender sig til både motionister og naturelskende familier, der har lyst til at prøve kræfter med bakkerne på Nordmors

Søndag den 16. oktober 2011 inviterer virksomheden Damolin endnu en gang til Damolinløbet, der finder sted i naturskønne omgivelser på Nordmors. Damolinløbet, der finder sted for tredje gang, henvender sig til både motionister og naturelskende familier, der har lyst til at prøve kræfter med bakkerne på Nordmors. Deltageren kan være den trænede løber, der vil prøve kræfter med en ½ maraton, men Damolinløbet henvender sig også til børnefamilien, der bare vil gå en tur i selskab med andre familier og nyde naturen og den friske luft. Undervejs kan man stoppe op og besøge Molermuseet og Skarregård, så man samtidig får en historisk og geologisk oplevelse.

Damolin er en virksomhed der af mineraler producerer pulver og granulater til absorberende formål, og som har en afdeling på nordspidsen af Mors. Damolinløbet blev startet som et initiativ for at tilbyde morsingboerne og andre interesserede en fælles naturoplevelse og samtidig give en indsigt i Damolins aktiviteter i lokalområdet. Løbet arrangeres i samarbejde med løbeklubben Pinen og Plagen.

Alle kan deltage i løbet, børn, unge og ældre. Løbsruterne er på henholdsvis 5 km, 10 km og ½ maraton. Har man hele familien med, er 5 km ruten også velegnet som gå/motionstur for alle aldre. Hvis man kun er interesseret i en mindre gåtur, introduceres som noget nyt en 3 km rute, som man kan gå i det tempo, man har lyst. Det er gratis at gå/løbe 3 km ruten, men på denne rute får man ikke løbsdiplom, T-shirt, præmier eller startnumre (som ved de øvrige ruter). Priserne for deltagelse er: 5 km. – 50 kr.; 10 km – 100 kr.; ½ maraton – 150 kr. Pris for børn under 16 år – 50 kr.(børn kan løbe/gå alle ruter undtagen ½ maraton). Tilmelding til Damolinløbet kan ske på www.damolinloebet.dk. Yderligere oplysninger fås hos Lene H. Kraeft, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Sidste frist for tilmelding er søndag den 9. oktober 2011. Ved senere tilmelding (evt. på selve dagen) betales et ekstra gebyr på 25 kr. Man får ingen T-shirt ved tilmelding efter den 9. oktober.

Damolin håber, at succesen bliver lige så stor som de øvrige år, hvor motionsglade børn og voksne samles til Damolinløbet og oplever større velvære ved at bruge kroppen og få pulsen op en søndag formiddag i oktober.

Damolinløbet:

Tid: søndag den 16. oktober 2011 (start kl. 10 og kl. 11)
Sted: Skarrehagevej 24, 7900 Nykøbing Mors

Efter løbet får alle deltagere udleveret løbsdiplom.
Der vil være flotte præmier til løbere M/K til nr. 1 – 2 – 3 i alle grupper.
Der er lodtrækning på alle startnumre.

 

Damolin, 19.09.2011

 

 

Til toppen