Menu

Italiensk på Da Winti

  • Skrevet af 

Lørdag d. 1. oktober kan man på kunstcafeen Da Winti i Selde både smage Italiensk vin, Italiensk inspireret mad og lytte til bl.a. klassiske Italienske sange

Lørdag d. 1. oktober kan man på kunstcafeen Da Winti i Selde både smage Italiensk vin, Italiensk inspireret mad og lytte til bl.a. klassiske Italienske sange.

Meget godt fra den Italienske kultur forenes, når Kunstcafeen Da Winti i Selde sammen med Rakla Vin fra Fur d. 1. oktober inviterer til vinsmagning. For ikke alene er det 4 gode Italienske vine man får serveret, men de bliver serveret til spændende Italiensk inspireret mad og i løbet af aftenen vil et par klassisk uddannede konservatoriemusikere også under holde.  

Arrangementet er opstået i samarbejde mellem Gunhild Juhr kunstcafeen Da Winti og vinimportøren Lasse Højgaard Rakla Vin, som begge ønsker at give folk mulighed for en god oplevelse, hvor kvalitet i både mad, vin og underholdning er i top.

Da Winti er med sine smukke lokaler og mange unikke malerier på væggene en perfekt ramme for den slags arrangementer, ligesom man har et ønske om at fortælle folk, at der her er et for egnen unikt sted, som også kan være målet for en hyggelig cafe-tur i det hele taget.

Rakla Vin importerer bl.a. Italienske vine. Fælles for alle Rakla´s vine er, at de ikke kan fås ved andre importører i Danmark og Rakla tilstræber i det hele taget at have vine i sit sortiment, som er lidt anderledes.

Den Italiensk inspirerede menu denne aften tilberedes af Jonas Kristensen, som netop har overtaget forpagtningen på Fur Strandhotel. Jonas Kristensen er kendt både fra køkkenet på Fur Bryghus, hvor han er udlært kok og nu fra Cafe Ludwig i Viborg, hvor han er kendt for den gode mad med et personligt twist.

Den klassiske musik leveres af Hannah Boline Jakobsen, som er klassisk konservatorieuddannet i sang og guitar. Hun vil præsentere en række sange og melodier, hvor af nogle også vil være af Italiensk oprindelse. Den klassiske afdeling vil være både underholdende og let at lytte til.

Der er således lagt op til en aften med oplevelser af høj kvalitet til alle éns sanser og arrangørerne håber på god lokal opbakning, så man får lyst til at lave lignende arrangementer på et senere tidspunkt.

Tilmelding er nødvendig og kan ske til Da Winti (21728772) eller Rakla Vin (21222054) senest torsdag d. 29. sept. På grund af udgiftsniveauet forbeholder man sig ret til at aflyse ved færre end tyve tilmeldte. Arrangementet begynder kl. 19 og slutter kl. 23.

Senest ændretSøndag, 25 september 2011 17:02
Til toppen