Menu

Fotokonkurrencen 2011 - er slut

  • Skrevet af 
Fotokonkurrencen 2011 - er slut

Se en stribe flotte billeder .... klik her

Der er indsendt  99  billeder og en video til fotokonkurrencen - og den er hermed slut !

Konkurrencen er slut !

Introen til fotokonkurrencen lød således:

Branding Fur har udskrevet en fotokonkurrence. Send billeder af din bedste ferieoplevelse på Fur, så vinder du måske et gavekort til Fur Bryghus.

Har du billeder af din ferieoplevelse på Fur, så kan du deltage i konkurrencen. Det gælder både videoklip og faste billeder. Uanset om din ferieoplevelse på Fur har været stemningsfyldt natur eller mennesker i aktivitet, så kan du deltage. Du må også gerne sætte ord på din oplevelse.

Videoklip skal helst lægges på Youtube, og så sender du blot linket med lidt tekst til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du kan også sende/aflevere til John Bertelsen, Fur Museum, Nederby 28, 7884 Fur.

Alle indsendte fotos og videoklip kan ses på FurNyt under menupunktet – Turist; Fotokonkurrence 2011

Konkurrencen er ikke kun for ferieturister. Alle, der har besøgt fur, kan deltage. Send derfor et foto eller et videoklip med din gode oplevelse fra Fur.

Konkurrencen løber frem til den 1. november. Herefter offentliggør Branding Fur vinderen. Præmien er et gavekort på 1.000 kr. til Fur Bryghus.

Skive Kommunes afdeling for Kultur og Markedsføring har givet den bevilling, der har gjort det muligt at gennemføre konkurrencen. Det gjorde man, fordi Fur er med til at brande hele kommunen. Tak for opbakningen.

På vegne af Branding Furs projektledelse

John Brinch Bertelsen

17/09 2011

Senest ændretFredag, 28 marts 2014 16:55
Til toppen