Menu

Koncert med “Billy Cross and The Rebels without Applause”

  • Skrevet af 

Fredag dem 4. november 2011 er der koncert med” Billy Cross and The Rebels without Applause” i Fur Forsamlingshus

Fredag dem 4. november 2011 er der koncert med” Billy Cross and The Rebels without Applause” i Fur Forsamlingshus.

”Kælder Trio”  med de lokale musikere Aske Teilgaard , Mathias Mortensen og Andreas Brandt  varmer op. De har lovet at spille musik, der minder om et Billy Cross og hans band spiller, så der skal nok blive gang i den i Fur Forsamlingshus. 

 

Det er Fur Forenede Foreninger - FFF, der står for arrangementet. Dermed kan føjes endnu et kendt navn til den række af kunstnere, der med Johnny Madsen som den første. de senest år har optrådt i Fur Forsamlingshus.

Billy Cross er født den 15. juli 1946 i USAog opvokset på Manhattan, New York, og bosat i Danmark siden midten af 70’erne.  Billy Cross, som bl.a. har spillet sammen med Bob Dylan, Dr. Hook, Meat Loaf og Björn Afzelius, kom til Danmark første gang i 1974 for at spille i Huset og på Christiania.

Nogle år senere indspillede han ’No Overdubs’ med Delta Blues Band i København. Pladen blev en kæmpe succes og førte til stiftelsen af Delta-Cross Band i 1979, der spillede sammen indtil 1983.

Billy Cross spiller i grupperne The Trio from Hell, Everbody’s Talking og Billy Cross And The Rebels Without Applause. Det er dette band der kommer til Fur. Om navnet siger Billy Cross:

 - Vores bandnavn "Rebels Without Applause" er en joke. Det er en reference til James Dean filmen "A Rebel Without a Cause".    

Han underviser på Rytmisk Musikkonservatorium i København og udgav i 1998 bogen ’Mit Amerikanske Køkken’.  Billy Cross er gift med Lise og bor i centrum af København.

 Billetter kan købes i Dagli' Brugsen på Fur. Telefon 97 59 30 03.

Billetterne skal være købt og afhentet i brugsen før koncerten

 

Se omtale af tidligere koncerter i Fur Forsamlingshus:

 

http://furnyt.dk/2/index.php/artikler/alle-artikler-datoorden/468-ib-gronbech-a-det-mekaniske-orkester

 

http://furnyt.dk/2/index.php/artikler/alle-artikler-datoorden/417-lars-lilholt-i-fur-forsamlingshus

 

http://furnyt.dk/2/index.php/artikler/alle-artikler-datoorden/351-the-sands-family-band-tog-fur-med-storm

Senest ændretTirsdag, 25 oktober 2011 08:37
Til toppen