Logo
Udskriv denne side

Bådelaugets udflugt til Livø

Bådelaugets udflugt til Livø

Søndag d. 23. august var bådelauget på udflugt til Livø. Per Wallentin beretter om den vellykkede tur:

Vejrudsigten havde været lovende, og det blev også rigtig fint vejr hele dagen, så  forudsætningerne for en god tur var til stede. Vi sejlede fra Fur havn kl. 10 med Allans og Monas både – den sidste med Kaj ved roret, og en times tid efter anløb vi Livø havn og gik i land for at grille pølser og drikke en øl og en kop kaffe.

Der var ca. 50 med på  turen og der blev hygget og snakket, og efter grillpølserne spadserede man lidt rundt på Livø, hvor der jo er rigtig smukt og hyggeligt, - og frem for alt stille. Der er jo ikke mange motorkøretøjer på øen.

Vi var en del, der fik en rask spadseretur gennem skoven til nordsiden af øen, og kiggede over mod Mors, men der var nok også nogen, der ikke nåede meget længere end til købmanden.

Kl. 15 var der afgang fra havnen med kutterne, og vejen hjem blev lagt nord om Livø og forbi Blinde Røn, hvor kikkerterne kom frem, så man kunne se grundigt på sælerne - og herefter sejlede vi ned gennem Fursund og anløb Fur havn ved 17-tiden.

Det blev en rigtig dejlig dag, og Bådelauget sender en stor tak til Allan, Mona og Kaj, fordi de vil lægge både og tid til sådan en god oplevelse.

24.08.2009

 

Senest ændretLørdag, 26 juli 2014 11:12
furnyt.dk - 2019-2020 - All rights reserved.