Menu

Furpigen sat til salg

  • Skrevet af 

Om det er finanskrisen eller af andre årsager, så står det tilsyneladende fast, at Furpigen på plænen foran Ældrecenteret er sat til salg ved øens ejendomsmægler. En opringning til formanden for Sparekassefonden, der i sin tid bekostede opsætningen, bragte ikke klarhed og sagen

Om det er finanskrisen eller af andre årsager, så står det tilsyneladende fast, at Furpigen på plænen foran Ældrecenteret er sat til salg ved øens ejendomsmægler. En opringning til formanden for Sparekassefonden, der i sin tid bekostede opsætningen, bragte ikke klarhed og sagen. Formanden ville have et kontant bud, inden han kom med yderligere oplysninger i sagen. Da redaktionen på FurNyt ikke ligger inde med likvide midler i den størrelse, og da den udsendte tilmed kun i ringe grad har forstand på kunst, kom der ikke yderligere oplysninger frem i sagen.

Det bliver nu spændende at følge, om det bliver muligt at beholde Furpigen på øen, eller hun lider den skæbne at, at en kunstelsker ude i den store verden bliver blind af kærlighed og uanset prisen må have hende til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

25.08.2011
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Til toppen