Menu

FurNyt sætter rekord

  • Skrevet af 

Så skete det. FurNyt brød drømmegrænsen. Juni måned gav flere brugere end nogensinde tidligere.
Vil du være med til at sætte den næste rekord?

Så skete det. FurNyt brød drømmegrænsen. Juni måned gav flere brugere end nogensinde tidligere.
Vil du være med til at sætte den næste rekord?

Da FurNyt begyndte i efteråret 2006 var det med nogle få tusinde læste sider pr. måned. Hurtigt nåede man over den første drømmegrænse på 10.000 læste sider. I juli 2007 rundede hjemmesiden for første gang de 20.000 sider på en måned, og de 30.000 syntes inden for rækkevidde – men nej.  Kurven begyndte at flade ud.

Nu i juni lykkedes det endeligt. Drømmegrænsen blev brudt: 30.545 læste sider. 9.446 gange gik nogen ind på hjemmesiden. I snit brugte man 2,23 min. Og læste 3,23 sider.

En rekord kan blive en sovepude, hvis man ikke sætter sig nye mål. Kan vi få endnu flere til at bruge FurNyt? Det næste mål kunne være, at 10.000 skal gå ind på hjemmesiden på en enkelt måned. Det bør være opnåeligt, men det kræver din hjælp.

Mon ikke vi alle har nogen i familien, i omgangskredsen eller blandt kolleger, der nok har hørt om Fur, men ikke om FurNyt? Du kan være med til at sprede kendskabet til Furs elektroniske nyhedsavis. Vælg en af sætningerne nedenfor.

 

Se Furs nyhedsavis på www.furnyt.dk

Eller

Læs mere om Fur på www.furnyt.dk

 

Læg sætningen ind som fast bundtekst i dine mails.

Brug din mailliste, vennerne på facebook eller en sms-kæde til at opfordre andre til at gøre det samme. Hvis vi på den måde kan udbrede kendskabet til FurNyt, skal vi nok nå nye rekorder.

Vi håber, at du vil følge opfordringen. Så yder du dit personlige bidrag til, at FurNyt fremover bruges af endnu flere. I den sidste ende bliver det til gavn for alle på Fur.

Vi har ventet lidt med at udsende denne opfordring. For hvad gav juli mon af resultat? 9.700 gik ind på FurNyt og læste 31.206 sider. Atter to nye rekorder. Så kan vi vist godt sætte os nye mål.

FurNyts styregruppe 5. august 2011
Stefan Frøkjær-Jensen og John Brinch Bertelsen

{jcomments on}  

Senest ændretLørdag, 06 juni 2015 12:19
Til toppen