Menu

Sommerkoncert i Fur Kirke

  • Skrevet af 

Onsdag d. 3. august  kl. 19.00 er der sommerkoncert i Fur Kirke ved Gospel D`light

Onsdag d. 3. august  kl. 19.00 er der sommerkoncert i Fur Kirke ved Gospel D`light

Gospel D’Light består af 25 af landets bedste gospel sangere, håndplukket til netop dette kor, som blev oprettet i 2006 og det er lykkedes at skabe et koncertkor i professionel klasse. Koret arbejder konstant med at dygtiggøre sig, såvel musikalsk, samt det at nå ”ud over scenekanten”.  

Gospel D’Light holder adskillige koncerter landet over. Det er også blevet til samarbejde med kendte navne, som Lene Siel, Jesper Lundgaard, Trine Jepsen, Mette Jacobsen og ikke mindst Etta Cameron. Koret blev også udvalgt til at være med i en opsætning af Les Misserables. Alle steder samler de fulde huse og der er god respons, hvor koret kommer frem.  

Koret har lagt vægt på både at kunne levere en stor pompøs – nærmest symfonisk lyd, og det at dyrke det stille, delikate og forfinede, når den enkle ballade skal gå lige ind i hjertet. Koret ledes af den prisbelønnede sanger og dirigent Ole Jørgensen. Repertoiret spænder fra klassiske smukke salmer, til nye sange i spændende arrangementer mange skrevet specielt til Gospel D’Light. Musikken bevæger sig også ind i stilarter som musical og det mere ”funky”, alt sammen naturligvis med gospelmusikkens glæde og energi. Sange som The Blood, Happy Day, Hallelujah Anyhow, Nothing is impossible, Now or never med flere er på korets repertoire.  

 

Entre 50 kr. Børn gratis.

Arrangør Fur Menighedsråd.

Alle er velkomne  

Til toppen