Menu

Fiskekonkurrence på Fur

  • Skrevet af 

Den første uge med fiskeafstemning vedrørende furs mange fisk er er til ende. 51 personer har deltaget i den lille sommerspøg

Den første uge med fiskeafstemning vedrørende furs mange fisk er er til ende. 51 personer har deltaget i den lille sommerspøg.

Den fisk der fik de fleste stemmer var nr. 73. Altså en af de nyeste fisk fra i år. Fisken står i Hvirpgade, som er en meget befærdet vej.

Tolv-årige Alberte fra Hobro har cyklet hele fiskeruten igennem og har fundet 54 af fiskene. Hun stemte på nr. 69. Alberte er på campingferie på Fur i fem dage sammen med sin far og lillebror på ni år. De var på vej hjem, men skulle lige have resultatet af konkurrencen med. Alberte og hendes far Hans Henrik hjalp til med udtrækningen af den heldige vinder af fem Furøl. Far blandede sedlerne og Alberte holdt dem mens turistchef Inger Schee trak den vindende seddel.

Hans Henrik Jørgensen (Albertes far) fortæller:” Det er fjerde år i træk, vi er her på ferie. Det er børnene, der vil af sted til Fur. Det er vandet – at fange krabber – og så at tage ud ved solnedgangstid og se på råvildt, der er de største oplevelser. En aften så vi 23 dyr.  Og så synes vi, at det er dejligt at ligge i telt sammen. Vi kommer bestemt igen til næste år!”

Den heldige vinder er fra Norge. Navnet er Kjell Aurmo fra Trysil.

Han er taget tilbage til Norge, men gik Fur rundt sammen med Gunnar ”Splint”. Trods sine 69 år klarede han det i fin stil.

Familien har lånt sommerhus af Gro og Tore fra Trysil. De har haft hus på Fur siden 1996, og elsker at komme til Fur.

Kjell får sine fem Furøl hjem til Norge med resten af familien, som ikke er rejst endnu. Vindergaven er sponsoreret af Dagligbrugsen på Fur.

Og så er det spændende hvilken fisk, der vinder i uge 29!

TM. 15.07.11. 

Til toppen