Menu

Fur Rundt 2011

  • Skrevet af 

Lørdag d. 9. juli fandt den traditionelle marchtur Fur Rundt sted for 43. gang

Lørdag d. 9. juli fandt den traditionelle marchtur Fur Rundt sted for 43. gang.

Der var i år godt 700 deltagere som i det fine vejr fik en pragtfuld tur ud af det

Der var opstillet et stort telt på havnen, hvor en del frivillige hjælpere sørgede for kaffe og rundstykker til deltagerne.

Kl.08.00 bød John Berthelsen velkommen og sendte det første hold af sted med ønsket om en god tur, og allerede kl. 10.30 var de første tilbage igen, næsten inden de sidste var kommet af sted.

Der var 3 rastepladser, hvor folk fra Furs forenede foreninger sørgede for at vandrerne kunne få et tiltrængt hvil og en forfriskning.

Jeg talte med Per Sohn ude ved rastepladsen ved Nørrefjorden, som sammen med Gunnar Splint havde været med i alle 43 år og været glad for det hver gang.

Da vandrerne nåede om til rastepladsen neden for lejrskolen, havde de dejlig musikalsk underholdning af Ø- lejrens deltagere der lå i telte lige ovenfor.

{besps}artikler2011/furrundt{/besps}

Da man nåede tilbage til startstedet på havnen, var der musikalsk underholdning og "Vablebal" i teltet resten af dagen, og de der havde fået ømme fødder og småskavanker kunne få behandlet det af fysioterapeuten Hanne Nielsen, der havde sin massagebriks opstillet i et telt.

Fra kl.17.00 kunne der købes mad tilberedt af Chilli-John i teltet, og det var der mange, der gjorde, så det blev en dejlig dag for mange.

15.07.2011
Erik Th. Nielsen 

Til toppen