Menu

Fiskestime ved Fur Skole

  • Skrevet af 

Se VIDEO
Foran Fur Skole ”svømmer” i øjeblikket en stor stime småfisk omkring en stor fisk. Nu kunne en og anden jo tro, at det var yngel af den store fisk. Det er på en måde rigtigt, for det er nemlig de store fisk rundt på øen, der har givet inspiration til eleverne 1. – 4. klasse. Læs hvad de selv skriver

Se video

Foran Fur Skole ”svømmer” i øjeblikket en stor stime småfisk omkring en stor fisk. Nu kunne en og anden jo tro, at det var yngel af den store fisk. Det er på en måde rigtigt, for det er nemlig de store fisk rundt på øen, der har givet inspiration til eleverne 1. – 4. klasse. Læs hvad de selv skriver:

 

Fursundskoles - Forskellige fisk

Der er forskel på fisk.  - Vores forskellighed, er netop en styrke. :)

Søde, sjove, farlige, fantasifulde, og ikke mindst forskellige fisk.

Er nu kommet til Fur, hvor de er genoplivet og fornyet, af eleverne i 1- 2 & 3 - 4 kl.

Eleverne har hentet inspiration, fra de mange fisk lokale kunstner på Fur har lavet.

De mange fisk, er endvidere blevet forsynet med nye ben, og mener derfor at nu er det på tide at komme frem i skoen. - at vi med vores forskellige kvalifikationer, kan se muligheder frem for begrænsninger - således at børnene trives bedre og deres udvikling, styrkes.

En rask lille gåtur fra og til færgen, er ikke nogen forhindring, - det er der ingen der tager skade af. Det at man ikke går i for små sko, og at skoen ikke er jantelovens hæmsko - gør at begge veje, kun er godt for alt og alle.

Det er der ingen ben i. :)

Fiskesyn :-)))).

De mange  Fursundfisk vil sammen med de andre fisk på Fur kunne beundres, af turister, og andet godt folk. ;) - Sommeren over.

Se video:http://www.youtube.com/watch?v=XO0bILtFmUg

 

Med venlig fiskehilsen :-))))).

1+2+3 og 4 klasse, Fursundskole. 

Senest ændretOnsdag, 29 juni 2011 22:22
Til toppen