Menu

Tennisklubbens mesterskab afgjort

Lørdag den 22. august afholdt Fur Tennisklub sine mesterskaber. Forud var der stor spænding om, hvorvidt John Larsen igen ville blive mester sammen med Stefan Frøkjær

Lørdag den 22. august afholdt Fur Tennisklub sine mesterskaber. Forud var der stor spænding om, hvorvidt John Larsen igen ville blive mester sammen med Stefan Frøkjær.

Som det er skik og brug ved de store mesterskaber på den anden siden af dammen, så ankom John Larsen – sidste års mester – nogle minutter senere end alle andre. De tilstedeværende lagde straks mærke til, at Larsen ikke så ud som en, der frivillig ville aflevere pokalen.

Kampen i double var en gentagelse af sidste års finale. Arne Lykke og FurNyts udsendte led dengang et forsmædeligt nederlag til Larsen og Frøkjær.

Der var således lagt op til et spændende opgør, men at dømme efter de første 20 minutter, var der ikke megen spænding. Det var Larsen her og der og alle vegne og alt lykkedes. Resultat 5-0 til Frøkjær-Larsen. MEN så skiftede kampen karakter og efter yderligere 20 minutter stod det 7-5 til Arne og den udsendte. Det knækkede moralen hos Larsen/Frøkjær og andet sæt gik sikkert til Arne/den udsendte.

I  single, hvor der blev spillet alle mod alle så det længe ud til, at Stefan ville få  mere end svært ved at gentage de sidste to års succes, men han endte med at hive en fortjent sejr hjem.

Bagefter blev grillen tændt i Jytte og Stefans have på Sundevej.

01.09.2009
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Til toppen