Menu

John Pedersen underholdt på ældrecenteret

  • Skrevet af 

Mandag eftermiddag d. 2. maj havde vi igen en vidunderlig eftermiddag i Centerklubben, idet den kendte musiker John Pedersen fra Vorupøre gæstede os og sang og spillede for os noget så pragtfuldt, så der var en vidunderlig stemning

Mandag eftermiddag d. 2. maj havde vi igen en vidunderlig eftermiddag i Centerklubben, idet den kendte musiker John Pedersen fra Vorupøre gæstede os og sang og spillede for os noget så pragtfuldt, så der var en vidunderlig stemning.

Han fortalte om sig selv, at han var født ind i en meget fattig fiskerfamilie i Stenbjerg i 1947, hvor de var 10 børn og, at det kneb gevaldigt med at skaffe føden, og at det var et meget lille og usselt hus de boede i, og at der var så lavt til loftet, at når de fik fisk til middag, måtte tage til takke med fladfisk, og at de mange gange gik sultne i seng.

Som 13/14-årig kom han på landet og tjene på Lærkenborg gods ved Kalundborg, og som 17årig kom han med en fiskekutter ud at fiske i Thyborøn. Han fiskede nu i nogle år, og i fritiden var han med i et orkester som spillede i auktionshallen i Thyborøn, hvor også Johnny Madsen var med i orkestret.

Han var også en del år på Thisted slagteri, men musikken blev mere omsiggribende, og han startede sit eget orkester og udgav også en CD som kom til at ligge på Dansktoppen i lang tid.

Han spillede og sang en masse vidunderlige sange for, og vi havde det rigtig skønt.

09.05.2011
Erik Th. Nielsen

Til toppen