Menu

Vinsmagning og maleriudstilling på Fur Færgekro

Vinsmagning og maleriudstilling på Fur Færgekro

Hele påsken står i vinen og maleriets tegn på Fur Færgekro. Det sidste sørger Agnieszka Podczarska for; hendes malerier kan ses hele påsken.  

Agnieszka er også kendt som en fin skulptør inden for træ. Hun har således været med på træsymposiet på Træmuseet i Oddense

Vinsmagningen er krofatter Michaels område. Han er nemlig begyndt at importere østrigske vine.  Han fortæller til FurNyt, at det startede med, at hans forældre var på ferie i Østrig. Med sig hjem havde de nogle flasker vin, som var rigtig gode. Det fik Michael til at tage en tur til Østrig og således gik det til, at han blev importør af østrigske rød- og hvidvine.  Han manglede nemlig også en vin, som kunne bruges som husets vin. Tidligere var det oftest en chilensk vin, men kvaliteten var svingende. Det samme mærke kunne svinge meget fra sending til sending, så det blev han træt af.

 

Siden er det blevet til mange ture til Østrig. 1650 kilometer hver vej og hver gang er bil og trailer fyldt med gode vine, som kan sælges til folk for mellem 45 – 65 kr. pr flaske. Og hele påsken er der mulighed for at smage på de gode dråber, som kommer fra et område i Østrig, der ligger 7 kilometer fra den ungarske grænse.

15.04.2011
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Senest ændretFredag, 18 april 2014 18:20
Til toppen