Menu

Fur's nye mobilscene

  • Skrevet af 

Så kom den, Fur’s nye mobilscene, ca 35 m2  og med podie til trommeslageren, vi har snakket om det længe, det ville være godt med en ordentlig scene til alle de forskellige arrangementer vi har på Fur

Så kom den, Fur’s nye mobilscene, ca 35 m2  og med podie til trommeslageren, vi har snakket om det længe, det ville være godt med en ordentlig scene til alle de forskellige arrangementer vi har på Fur.

Indtil nu har vi lånt masser af euro -paller, banket plader på og stablet dem og må nok indrømme det ikke altid har været lige forsvarligt.

Vi søgte og fik penge til scenen, det er en dyr investering, men heldigvis kom Sparekassens Fonde os til undsætning med kr. 50.000.00 og Foreningen Fur Brand supplerede med de sidste  kr.15.000.00.

Tusind Tak for det, det er en uvurderlig hjælp, og scenen vil blive brugt meget på Fur, for her sker der jo meget.

Den nye scene lever op til alle de krav diverse myndigheder har og nu er den klar, den er tung, delene tilsammen vejer over 800 kg, som dog er fordelt på 19 podier.

Vi har derfor besluttet at der skal bygges en trailer til den, materialerne til vognen vil Jens Olesen sponsere, Peter Højriis fra Baadelauget og repræsentanter for muslingefiskerne vil bygge den, det er rigtig skønt, Tusind tak for det.

Scenen bliver indviet til Muslingedagen og rygtet vil vide det er nogle ”tunge drenge” der vil optræde på den første gang.

Derefter er det ”The Sharks” der vil spille til Fur Rundt, til Limfjorden Rundt er brikkerne ikke helt faldet på plads, men noget lokalt musik er i sigte.

I november kommer Billy Cross med band til at stå på scenen i Forsamlingshuset, så allerede nu er der bud efter den.

Det er jo Fur’s scene, så alle der har brug for den kan låne den, det eneste det skal koste er, at hvis der går noget i stykker er låneren ansvarlig, så det er da billigt.

Sidste år indviede vi helt nye boder, de kan også lånes og helt på de samme betingelser.

Så har i brug for scene eller boder kan de bestilles hos Peter Weibel på tlf.:41299329.

På vegne af Fur’s Forenede Foreninger - 6. april 2011

Olly

Til toppen